Loading...

Persoonlijk // Wie, wat, waar? // week 38

De wie, wat, waar is terug van weggeweest en hoe!? Ik vlieg naar Amsterdam terug en dat schreeuwt natuurlijk om Amsterdamse heerlijkheid. Daarnaast gaat Rik iemand tijdens de Dam tot Dam supporten voor een kippenvel-gevend doel. Lees alsjeblieft verder en doneer vooral ruim als je kan missen!

Manon

“Ik mag dit weekend even terug naar de ‘heimat’ oftewel, Amsterdam. Iets waar ik echt enorm naar uit kijk! Even weer de vrienden zijn, mooie events bezoeken en door de stad fietsen. Feest! O EN! KROKETTEN! Ik kan denk ik niet genoeg onderstrepen hoeveel zin ik heb in een rondje FEBO. No shame. En wat ik verder gan doen? Een kleine selectie:

American Cafe

Zaterdagavond ben ik uitgenodigd door het American Hotel voor een diner in het recent vernieuwde American Cafe. Deze iconische plek, tegenover mijn voormalige Amsterdamse huis, stond nog op het lijstje van Amsterdam spots en dat kan mooi dit weekend gaan gebeuren. Uitkijkend over het Leidseplein, in gezelschap van een van mijn fijne vrienden is dit nu al bijna gegarandeerd een mooie avond. Uiteraard snel op de site en zaterdag terug te vinden op de Instagram stories.

Waar?: American Cafe, Leidseplein, Amsterdam

House Bar


Daarnaast hebben mijn lieve vrienden van House Bar in het Kimpton de Witt hotel de tweede House Bar goes on holiday editie met dit keer als vakantieland centraal Frankrijk. Het mag geen verrassing zijn dat ik daar natuurlijk een mooie cocktail ga drinken. Anique schreef al over de eerste editie met in het zonnetje (pun intended) Italie waar je hier natuurlijk meer over leest.”

Waar?: House Bar, Kimpton de Witt Hotel, Nieuwezijds Voorburgwal 5, Amsterdam

Rik

Dam tot Damloop – Running 4 Roos

Dit weekend is weer de Dam tot Damloop, officieel de 16 Engelse mijlen van Amsterdam naar Zaandam. Ik heb ‘m zelf jarenlang gelopen, dit jaar zit het er niet in voor me. Maar dit is wel een speciale editie. Want tijdens deze Dam tot Damloop kun je rennen voor Roos. Het project Running 4 Roos is in het leven geroepen voor m’n nichtje Rosa (ook wel Roos genoemd). Bij haar is uitgezaaide slokdarmkanker geconstateerd, wat betekend dat je bent uitbehandeld. Haar vriendinnen hebben samen met Roos en de Maag Lever Darm-stichting Running 4 Roos georganiseerd. Je kunt nu nog doneren voor het goede doel, de gezondheid van 2 miljoen buikpatiënten. Ik kom ze in ieder geval een hart onder de riem steken bij de start!

Waar?: Start is op de Prins Hendrikkade, Amsterdam

Anique

Lindemans Urban Winery at The Hoxton

Vanavond opent de Urban Winery van Lindemans in The Hoxton in samenwerking met Lindeman’s. De wijnmaker bestaat dit jaar 175 jaar en brengt ons een heuse stadswijngaard om even tot rust te komen in het stadse leven. Tot en met zondag staan er onder andere mindful drinking workshops en wijnproeverijen op het programma. Met in het achterhoofd dat de Lindeman’s Bin wijnen nu in de winkel liggen – met nieuw ontworpen etiketten door kunstenaar David Bromley – ben ik benieuwd naar de smaak. Let’s taste!

You might also like

No Comments

Leave a Reply