Loading...

Things to buy // Lipton Buien Blouse

BuienBlouse13892_1fed5baa-f4a4-47d2-82d5-657484ac1df2_540x

Soms krijg je een persbericht binnen waar je instant om moet glimlachen. Dit was er zo een! Lipton (je weet wel, van de thee en ijsthee) introduceert namelijk voor het aanstaande festival seizoen hét item: De Lipton Buien Blouse.

Buien Blouse: stijlvol droog blijven

De Nederlandse zomers zijn best fijn, maar kunnen af en toe wat onvoorspelbaar zijn, waardoor er ieder jaar weer heel wat festivals in het water vallen. Om het komende festivalseizoen droog te blijven, lanceert Lipton Ice Tea daarom dé festival must-have van 2018, de Buien Blouse: een waterdichte Hawaï blouse met de lengte van een regenjas én capuchon. Super stylish dus in plaats van een grote plastic hobbezak, laten we wel wezen, het moet wel leuk blijven.

Hoe groot is het effect eigenlijk van slecht weer op festivals? Lipton vroeg het zich dat ook af en startte een onderzoek. Ruim 34% (!) van de ondervraagden gaf aan hun kaartje te verkopen als de weersvoorspellingen slecht zijn en maar liefst 82% vond dat regen de sfeer op een festival negatief beïnvloedt. Tijd om de regen niet langer meer van invloed te laten zijn! Lipton is aankomende festivalseizoen de redder in nood(weer).

“Het is onze missie om de zomer van millennials nóg beter te maken. Aan het weer kunnen we niet heel veel veranderen. Wel kunnen we manieren bedenken om er een zonnige twist aan te geven. Daar is de Buien Blouse perfect voor,” – Valerie Vos, brand manager Lipton Ice Tea

De Buien Blouse

Lekker zomers wel. De Lipton #BuienBlouse vanaf vandaag verkrijgbaar 🍹💦

A post shared by Nina van Wijk (@ninannavw) on

Hippe regenjassen zat, maar aantrekken naar een festival, dat doen we liever niet. En van die goedkope poncho’s die om de haverklap scheuren wordt ook niemand blij. Reden genoeg voor Lipton om daar iets voor te bedenken. De Buien Blouse is functioneel en je loopt er ook nog eens opvallend goed bij! Last minute je kaartje verkopen bij slechte weersvoorspellingen of eerder het festivalterrein verlaten hoeft dus niet meer. Én, weer of geen weer, je hebt meteen een goede outfit. Heb je hem niet nodig, dan stop je de Buien Blouse weer gemakkelijk in het bijgeleverde zakje.

Jayh Jawson

Voor de zomerse campagnelancering van de Buien Blouse slaat Lipton de handen ineen met Jayh Jawson. Jayh, die onder andere bekend is van die andere zomerse hit ‘Een Mooie Dag’, schreef voor de Lipton Ice Tea campagne het nummer ‘Un Trago’. In de bijbehorende videoclip rondom de Buien Blouse is er ook nog een kleine cameo weggelegd voor niemand minder dan de bekendste weerman van Nederland, Piet Paulusma.

Je koopt de Lipton Buien Blouse op elk groot festival in Nederland of via de website en dit pareltje kost €19,95.

You might also like

1 Comment

Leave a Reply