Loading...

Persoonlijk // Editor’s letter Mei

Selfie John Lennon wall 2

Nou, daar is ze weer eens, die “Editor in Chief” van deze knappe website. Ik was eigenlijk voornemens veel meer persoonlijke “Editor Letters” te schrijven, maar stiekem voelde dat eigenlijk als een soort zelfbevlekking die ik niet bij de site vind passen. Het draait immers precies niet om mij, maar om die geweldige plekken die de editors en ik ontdekken, bezoeken en waarvan wij vinden dat je ze never nooit mag missen!

De Editors

En speaking about die editors. Zo heb ik toch maar mooi al 3 geweldige, creatieve en vooral reislustige bloedtoppers die al de meest bijzondere plekken voor je vonden. Bijvoorbeeld al gezien dat Anique zeer Instagram-waardig hotel in Hamburg bezocht? Of dat Rik de fotografiebeurs Haute Photografie in Rotterdam heeft bezocht? En dan de laatste reislustige Emeline. Deze super mommy die de halve wereld over reist mét 1 jarige prinses onder haar arm weet niet alleen exact waar je heen moet, maar ze vertelt je ook nog eens of je kind meenemen juist wel of totaal geen goed idee is. Zo was ze al in Jakarta, op Aruba en zou het zomaar kunnen dat New York en Bali snel zullen volgen op de site.

De afgelopen maanden

“Sometimes life can be ridiculous” // I’m living the dream, I know. I am fully aware of that. I get to travel biweekly to awesome spots, I am surrounded by great people and see more amazing art works then I could ever dream off. I eat out more than I cook, I drink more cocktails than an AA regular and I have more stamps in my passport then the 20 years before. But sometimes it’s a bit overwhelming and a lot. This is one of those weekends. Made a nest on the couch and I have no plans on leaving whatsoever. I’ll be back soon tho. Mayor plans lay ahead. . . . . #london #trowback #life #deleven #rushhour #travelling #nevernotrunning #flashtrip #keepingitreal #somshebjevandiedagen #somseventjesniet #towerbridge #toweroflondon #thames #crispybluesky

A post shared by manonvb (@manonvb) on

In de afgelopen maanden maakte ik zelf absurd mooie trips naar het bijzondere Seoul, stond ik op een bevroren Waddenzee op Texel, ging ik “even” heen en weer naar London en stond ik “zomaar” op de rode loper voor een heuse filmpremiere en sliep ik in de grootste suite ooit met de leukste girl squad die iemand zich kan wensen.

En dan het Oppo-event. Een suite in home away from home genaamd het Andaz waar we ons eigen ijsfeestje gaven. Onbeperkt Oppo-ijs, liters wijn, ontelbare pastries en natuurlijk de beste cocktails ever. Hoe bijzonder was dat??

Ook waren er die ontelbare etentjes! Ik denk, het is even een ruwe telling, dat het er sinds 1 januari een stuk of 25 waren. Hoe absurd dat is besef ik me echt maar al te goed. Het is een ware droombaan waar men me dan ook graag dagelijks aan herinnert. 🙂

De plannen

Inmiddels heb ik na 6 jaar bij Loyalty Lab en The Other Side of the Moon te hebben gewerkt mijn baan opgezegd om volledig op het schrijven te kunnen storten. Naast de website, wat wel echt voelt als een kindje, probeer ik ook buiten de site om als copywriter aan de slag te gaan en te blijven schrijven voor diverse klanten. En de site? Ik kan niet wachten om steeds een stapje groter te worden. Meer plekken te bezoeken, meer mensen toe te voegen aan het illustere reisgezelschap en de site naar het volgende niveau te tillen. Ook wil ik mijn ontembare liefde voor moderne kunst een steeds prominentere plek op de site geven. Zonder kunst geen leven. (of zoiets)

De eerste 4 maanden waren te gek! De bezoekersaantallen absurd hoog en boven verwachting en de reacties allemaal lief en overwegend positief.
Een van die plannen ga ik snel verklappen. Iets met stickers, die op zoveel mogelijk bizarre plekken plakken en dat jullie daar dan ook nog eens iets heel fijns mee kunnen winnen… Cliffhanger genoeg?

En tot slot: dikke vette shout out naar al die mensen die zo ongeveer elk artikel gingen nalezen op spelfouten, de site hebben gepromoot waar het maar kon, mij “gewoon” bleven uitnodigen voor events, de site bouwden, verbeterden en geweldige logo’s en banners maakten en te gekke artikelen schreven: lieve Peter, Lisa, Justin, Rik, Robert, Arlette, Anique, Jasper, Emeline en alle anderen. You mean so much to me!

You might also like

Comments (2)

  • Rik 8 maanden ago Reply

    You’re welcome!

  • Arlette Ferber 8 maanden ago Reply

    Thanks voor de update! We blijven je volgen en op afstand meegenieten van al dat moois.

Leave a Reply