Loading...

Persoonlijk // Eindelijk “live” met de website

thuis-licht-laptop

Tjezus. Als de term bloed, zweet en tranen ergens op van toepassing is, is het wel op dat “gekke idee” van mij om ook een eigen website te lanceren. Zo ergens halverwege het proces bekroop de faalangst me volledig en kon ik alleen maar denken: “wie gaat dit überhaupt willen lezen??” gevolgd door een welgemeende: “wie ben ik in godsnaam dat ik denk dat dit een beetje wat gaat worden?!”. Je begrijpt, ik zat er lekker in…

Live met de website

Dus toen ik afgelopen donderdag de site besloot live te zetten zul je misschien ook begrijpen dat ik het precies tegen niemand behalve wat hele goede vrienden durfde te zeggen. Die welgeteld 5 mensen (ik hou van jullie!) besloten vervolgens, terwijl ik een diner had en niet kon reageren, om alle artikelen één voor één uit te pluizen op inhoud en spelfouten, alles te liken en hier en daar zelfs een berichtje achter te laten. Met als gevolg dat toen ik thuiskwam en stiekem mijn eigen site bekeek tot tranen (ja ik ben een emotioneel type, ik waarschuw vast…) geroerd was om, ja om wat eigenlijk? Gewoon, dat het er was en is denk ik.

De daarop volgende dagen ben ik begonnen met de grootste drempel, overal roepen dat “we” bestaan. WE.ZIJN.HIER.NU! En hoe meer ik riep, hoe leuker ik het begon te vinden.

De balans van de website na week 1

En nu, een week later kan ik de balans opmaken. Ik weet wat er beter kan en moet en zie wat er (onverwachts) heel goed gaat. En het aller- aller tofste? De doelstellingen die ik mezelf had gegeven voor de eerste maand haal ik al bijna in de eerste week. Iets waar ik van uit elkaar spat van geluk! En hoe bijzonder is het dat ik nu al lezers heb uit 16 verschillende landen. Hallo vrienden uit Duitsland, the USA en the UK die allemaal al meerdere malen hebben gekeken en gelezen, I see you and I like what I see! <3

Deze site, die heb ik vooral gemaakt omdat ik zelf zo zocht naar een plek waar ik, plek voor plek, geïnspireerd kan raken om eens ergens (anders) heen te gaan. Hopelijk heb je er iets aan en hopelijk inspireert het je tot meer mooie reizen. Of dat nou dichtbij huis is of aan het andere eind van de wereld, er is altijd iets bijzonders te vinden, beloofd!

En dan een kleine, of nee, GROTE shout out naar al die geweldige helden die mee brainstormden, meedachten, teksten redigeerden, de moeite namen de site te bezoeken en vooral de site te bouwen!

Lieve mannen van The Other Side of the Moon, ik hartje deze site nu al met alles wat ik heb en het wordt elke dag een beetje mooier. Dank!

You might also like

Comments (4)

 • Rik 11 maanden ago Reply

  Yeah!

 • PdL 11 maanden ago Reply

  Whoop! Topsite.

 • Sophie 11 maanden ago Reply

  Met deze introductie kick-off helemaal ready to rock!!

 • Arlette Ferber 11 maanden ago Reply

  Go for it, het is helemaal geweldig!

Leave a Reply